понеділок, 23 травня 2016 р.

Англійський день у бібліотеці


  •  Для кожної людини, яка прагне побудувати хорошу кар'єру, розширити межі свого спілкування, черпати новітню інформацію з першоджерел, відкрити нові життєві перспективи і врешті-решт  урізноманітнити своє життя і зробити його більш цікавим, вивчення англійської мови просто необхідно. Англійська – мова міжнародного спілкування, тому дуже важливо вивчати її. Наша бібліотека підтримує Рік англійської мови в Україні і  продовжує    проводити  заходи, направлені на популяризацію вивчення англійської мови.
    З метою знайомства з однією з англомовних країн, її традицією та визначними місцями  у публічно-шкільній бібліотеці з учнями 6 класу  вчитель англійської мови Мащанської ЗОШ І-ІІІ ступенів   Демчук Тетяна Іванівна                      здійснила   віртуальну подорож визначними місцями Лондона  «London sightseeing tour», девізом якої  стали слова «When a man is tired of London, she is tired of life», що в перекладі на українську означає «Коли людина втомлена Лондоном, вона втомлена життям». Під час заходу діти поринули  у захопливу мандрівку по визначних місцях Лондона. Діти мали змогу переглянути відео та слайд-презентацію, з яких  дізналися  про нові цікаві  та маловідомі факти з історії  Англії та Лондона. Після перегляду  учні виконували завдання в групах, відбувалося  моделювання діалогів за ситуаціями, виконувалися пісні англійською мовою.
    Під час виконання пізнавальних та цікавих завдань учні мали змогу узагальнити уміння та навички з вивченого матеріалу, із захопленням розгадували кросворди, ребуси, виконували завдання на творчість і креативність, виразно та емоційно  розповідали про визначні місця Лондона, ділилися своїми думками.Кожен з учнів намагався бути кращим  і показати свої інтелектуальні здібності, ерудицію.
    Захід, що проводився виключно англійською мовою,  пройшов цікаво, весело і жваво. Він допоміг учням ще більше оцінити значимість англійської мови.
    Атмосфера творчого та відкритого діалогу панувала  під час  проведення дня англійської мови у бібліотеці.












Немає коментарів:

Дописати коментар