понеділок, 16 квітня 2018 р.

Читання-2018

У рамках Всеукраїнського Тижня дитячого читання у Мащанській публічно-шкільній бібліотеці було організовано і проведено ряд заходів з метою виховання у школярів любові до книги, залучення їх до читання. Особлива увага приділялась учням початкових класів, адже саме з раннього віку треба виховувати у дитини бажання спілкування з книгою. Тиждень відкрився знайомством з книжковими виставками « Книги - вірні друзі» та «Всі таємниці на твоїй полиці».
Для учнів другого класу місцевої школи було проведено гру-подорож «Мандруємо у країну Журналію». Діти із задоволенням проїхали п’ять зупинок : "Газети", "Журнали", " Дослідницька", " Ігрова", "Електронні видання". Учні 4 класу стали учасниками ігрової валізи «Розумникам і розумницям», літературної каруселі «Сторінками захоплюючих книг». А ще із задоволенням малювали ілюстрації до улюблених казок, відповідали на запитання літературної вікторини та складали пазли на сайті «Бібліоігротека».
Під час проведення заходів в рамках Тижня дитячого читання використовувалися сучасні інтерактивні, ігрові методи, що зробило його більш цікавим. Всі проведені заходи посприяли зацікавленню учнів читанням, бережливому ставленню до книг, розкрили таланти і уподобання учнів.








Немає коментарів:

Дописати коментар