четвер, 30 січня 2020 р.

Хай дитина знає кожна – жартувать з вогнем не можна


17 травня 2019 року
Говорити про пожежну безпеку необхідно зі школярами будь-якого віку. При чому варто розказувати не лише про те, як правильно запобігти лиху, а й про те, що робити у разі виникнення надзвичайної ситуації.
Тому в рамках заходів до Дня цивільного захисту у Мащанській публічно-шкільній бібліотеці для учнів 1 та 2 класів Мащанського ліцею проведено годину обережності «Хай дитина знає кожна – жартувать з вогнем не можна». Захід проведено з метою формування у дітей поняття коли вогонь є другом, а коли стає ворогом, причини виникнення пожежі, розширення знань дітей про безпечну поведінку в разі пожежі, якщо вони самі вдома. Молодші школярі в ігровій формі навчались правилам поведінки під час пожежі, переглянули відео урок обережності від тітоньки Сови «Вогонь» та лялькову виставу « Вогонь – друг чи ворог?» за участю членів клубу за інтересами «Книга і лялька», що діє при бібліотеці. А ще діти мали змогу ознайомитись із виставкою – ілюстрацією « Обережно, вогонь!».
Діти – це наше майбутнє, і ми, дорослі, маємо можливість навчити дітей безпеці життєдіяльності, навчити розумінню того, що найважливіше для людини – це здоров’я та життя.









Немає коментарів:

Дописати коментар