вівторок, 28 лютого 2023 р.

 09.10.2022 р.

Разом наближаємо перемогу!

Людям з давніх-давен відома свята істина–допоможи ближньому. Благодійність, доброчинність притаманна людям великої і досконалої душі - даємо, тому, що нам дано. Що може буде простішим і чистішим від такого бажання допомогти ближньому, а тим більше, коли це воїни ЗСУ, які відстоюють незалежність України.

Щоб повірити у добро, треба почати чинити його. Так роблять всі небайдужі люди, котрі відгукнулися та взяли участь в благодійному ярмарку "Сила добра", який відбувся у с.Маща у день храмового свята Іоанна Богослова.

 


Метою ярмарку був збір коштів у підтримку наших героїчних Збройних сил України. Організаторам ярмарку  вдалося об’єднати зусилля і спрямувати їх на таку чудову справу. Захисники та захисниці боряться за Україну на фронті, а ми повинні не забувати про важливість боротьби та підтримки в тилу.



Дуже приємно, що багато учнів та вчителів Мащанського ліцею, їх батьків, майстринь розуміють важливість волонтерської діяльності і добрих справ загалом. Велика вдячність кожному, хто долучився до такої важливої справи, усім небайдужим людям, які купували вироби та підтримали армію! Благодійний  ярмарок – ще один доказ єдності, щедрості, відданості та вірності нашого народу. Загалом на ярмарку було зібрано 17820 грн. Сподіваємося, що кошти зібранні на ярмарку разом , зроблять свій невеличкий внесок в перемогу нашої держави




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 


Немає коментарів:

Дописати коментар