середу, 22 березня 2023 р.

 

 

22.01.2023

 

Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. І подвиги героїв України ХХІ століття доводять, що за 100 років бажання українців жити в соборній незалежній Україні тільки укріпилося.

З нагоди Дня Соборності України та виховання у школярів почуття патріотизму і гордості за свою державу у публічно-шкільній бібліотеці с.Маща було проведено годину державності "Єдина.Соборна.Непереможна". До бібліотеки завітали учні 6-А класу Мащанського ліцею з класним керівником Озарчуком А.В. та вчителем історії Власюком О.Ю. Під час заходу діти згадали історичні моменти історичного минулого, відповідали на запитання патріотичної вікторини, переглянули відеоролик "День Соборності України. 22 січня". Для присутніх на заході прозвучали патріотичні пісні у виконанні вокального ансамблю "Намисто" (клуб с.Новий Берестовець) та вірш про Україну у виконанні Марії Гузюк. На завершення заходу присутні зі стрічок синього та жовтого кольорів утворили ланцюг єдності.

День Соборності це нагадування про те, що сила нашої держави не тільки в об’єднанні українських земель, але і в єдності наших сердець.Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - Україну!

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар