вівторок, 10 травня 2016 р.

Вам пам'ять, герої…


     


    8 травня – це державне свято, встановлене президентом України Петром Порошенком, це День пам'яті та примирення. В цей день потрібно вклонитися героям, усім тим людям, які принесли перемогу у Другій світовій війні, які захищали нашу Батьківщину, нашу країну, виконуючи свій інтернаціональний обов’язок за межами нашої країни і, безумовно, тим хлопцям, які захищали  і захищають  рубежі нашої країни в зоні антитерористичної операції.
    В с.Маща  з нагоди Дня пам'яті і примирення відбулося покладання  квітів  до Обеліска Слави, який встановлений в центрі села. Покласти квіти до Обеліска та до пам'ятних плит з прізвищами односельчан,  які загинули  на фронтах Другої світової війни  прийшли  сільський голова Круліковський О.В. та голова первинного осередку організації ветеранів України Брикса В.Й., учні місцевої школи, працівники закладів культури сільської ради.
Хвилиною мовчання вшанували  пам'ять про тих, хто виборював нам мир. У цей день всі разом подумки помолилися за тих захисників, які віддали своє життя у Другій світовій війні, на війні на сході України, боронячи країну від непроханих гостей та помолилися за тих бійців, які зараз перебувають на Донбасі, щоб вони живими і здоровими повернулися до рідного дому.










Немає коментарів:

Дописати коментар