середу, 11 травня 2016 р.

Традиційно до дня Перемоги



День Перемоги з року в рік дає нам нагоду повернутися в ті незабутні роки народного подвигу, подвигу наших дідів і батьків, вчитися на прикладі їх ратних і трудових звершень любити свою Батьківщину. Зникають журавлиними клинами ветерани війни, йдуть у небуття учасники війни, які винесли на своїх плечах весь тягар воєнного лихоліття, день у день тяжкою працею відбудовували на ній мирне життя.
 Велика Вітчизняна війна і виборена в ній Перемога, віддаляючись від нас у часі, не відходять у забуття. Священна пам’ять завжди живуть з нам, у наших серцях.
    9 травня… Цього сонячного та теплого травневого дня  бібліотекар публічно-шкільної бібліотеки  Савчук С.С., завідуюча сільським клубом Кондратюк Н.К.  спільно з головою первинного осередку організації ветеранів України Бриксою В.Й. та учнями місцевої школи  Чаплюк А., Мельник М. та Савчук О.  вшанували  на дому учасників війни, що проживають на території с.Маща.
   Від імені виконавчого комітету сільської ради та  ветеранської організації  у знак вдячності та поваги учні школи піднесли учасникам війни  квіти та подарунки, щиро побажали їм  міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих років активного життя, тепла людських стосунків та родинного затишку.
     Звичайно, наша сьогоднішня турбота про них, шановних учасників  – це лише мала частка того, що ми хочемо і повинні зробити. Наш громадський обов’язок – не забувати жодного учасника війни, оточити їх турботою і увагою не тільки у свята, а й в будні.
  Ми у вічному боргу перед ними, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву.







Немає коментарів:

Дописати коментар