пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.

Село моє рідне, село ти прекрасне!

 9 жовтня  в день престольного  свята  Іоана Богослова у селі Маща відбувся святковий концерт з нагоди Дня рідного села « Село моє, ти зірка в небі синім», який  підготували та провели працівники культурно-дозвілевого комплексу сільської ради.
Захід було проведено в українських традиціях. Були представлені роботи місцевих майстринь: вишиті та оздоблені  бісером ікони Літвин Віти та вироби з паперової лози Ошурко Наталії.


Слова шани звучали на адресу сільської довгожительки Ройко Євгенії Іванівни, «золотим ювілярам» Ганні і Борису Котовичам та Марії і Василю Андрощукам, іменинникам Семенюку Івану, Мельнику Івану та Антосюк Іванні, працівникам соціальної сфери.
Сільський голова Олександр Круліковський щиро і сердечно привітав всіх присутніх із святом Дня села та провів церемонію нагородження активних жителів села. Було відзначено грамотами та подарунками призера  обласного фестивалю-конкурсу родинної творчості «І творчістю хата багата» сім’ю Ворощуків  та  активних учасників художньої самодіяльності. Під гарячі оплески вітали наших патріотів,учасників АТО,щоб сказати найщиріші слова вдячності за їх відвагу і мужність, привітати з наступаючим Днем захисника Вітчизни  та вручити їм подарунки.
 Окрім подарунків всі гості свята отримали велику насолоду від концертних номерів. Концертну програму прикрасили милозвучними українськими піснями фольклорний ансамбль «Світлина» ( керівник Кондратюк Н.), вокальний ансамбль, солісти Сагайдаківська Діана, Богатько Юлія, Чудінович Аня, Ошурко Вероніка ,Семенович Віталій та Ярощук Ольга, а  також  дівчатка танцювального колективу з композицією “Вишиванка”. Сподобався присутнім і вірш землячки із с.Новий Берестовець Миронець Людмили про село « Маща – ти для нас найкраща» у виконанні Мішталь Катерини.













Бережімо ж славні традиції, звичаї та свята нашого села,примножуймо здобутки  його на радість дітям та внукам ,не цураймося свят та буднів. 
Рідне село – це ми з вами.




Немає коментарів:

Дописати коментар