пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Дітям світу сонце й мир!





Сплетімо руки , як рід єдиний,

Знесімо їх до найвищих гір,
Хай клич дітей над світом лине,
Хай буде щастя й буде мир!



У перший  літній день  в Україні , як і всьому світі, відзначають радісне свято – День захисту дітей. Дитинство – це найчарівніша пора сподівань на здійснення мрій, на щасливе безхмарне життя.  
З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей  для вихованців пришкільного табору «Едельвейс» Мащанської  ЗОШ І-ІІІ ступенів  завідуюча клубом  Кондратюк Н. К.  та бібліотекар  Савчук С.С. провели свято  «Дітям світу сонце й мир!». Розпочалася святкова програма  з конкурсу малюнка на асфальті під назвою «Україні – мир!».  Потім діти приймали участь в  спортивній  естафеті , а далі на запрошення бібліотекаря  відвідали Мащанську публічно-шкільну  бібліотеку, де  було проведено літературну розважалочку  «Читай, думай, грай!». Діти  із задоволенням розгадували загадки, відповідали на запитання літературної вікторини, читали скоромовки. На закінчення переглянули мультиплікаційні уроки тітоньки Сови. Наприкінці свята  всі присутні  діти  отримали  подарунковий набір.







 Пам’ятаймо, від кожного з нас залежить доля малечі. Тож давайте щоденно і щомиті зігрівати теплом і любов’ю, ласкою та добром, ніжністю і турботою маленькі серця, щоб вони відчували свою важливість у цьому світі.

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Немає коментарів:

Дописати коментар