середу, 14 березня 2018 р.

Ми тебе не забудем, Тарасе!




          У березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу Тараса Шевченка. Скільки років минуло з дня народження поета, проте і нині живе під сонцем України  Кобзареве слово, слово великої, непогасної любові до свого народу, своєї землі. З нагоди  святкування 204-річниці з дня народження Т.Г.Шевченка в сільському клубі с.Маща відбувся літературний вечір ««Ми тебе не забудем, Тарасе!». Учні  6-7 класів Мащанського ліцею : Брикса Марія, Салаган Дарина, Колодежна Софія, Гергелюк Вікторія, Холод Діана, Сидорчук Наталія, Солончук Сніжана  з задоволенням розповідали про життєву долю великого українського поета, читали його вірші, уривки з поем. 

До уваги присутніх  представлено театралізовану сценку «Шевченко маляр» у виконанні Чаплюк Анастасії та Чаплюка Олега, уривок із поеми «Тополя» у виконанні Ворощук Лариси, звучали пісні «По діброві вітер виє» та  «Така її доля» у виконанні вокального ансамблю та дуету у складі Мельник Тетяни та Миронець Людмили. Доповнювала захід книжкова виставка-інсталяція  «Безсмертний Кобзар».
Ведучі заходу Савчук С.С. та Круліковська Людмила побажали всім пам’ятати великого Кобзаря, читати його твори, любити Україну, як любив її поет.


     












Немає коментарів:

Дописати коментар