вівторок, 28 лютого 2023 р.

 

 

14.02.2022 р.

14 лютого у світі відзначають Міжнародний день книгодарування. Історія свята розпочалася у 2012 році в родині американської книжкової блогерки Еммі Бродмур, де на День закоханих дарували одне одному та дітям книги. Офіційно цей день можна назвати Днем закоханих у книжки.

Долучилися до відзначення цього чудового свята через акцію "Дарую книгу бібліотеці" учні  2 та 5  класів Мащанського ліцею.  Разом із класними  керівниками  вони подарували чимало цікавих книг. Бібліотекар подякувала за подарунки та побажала учням побільше читати та пізнавати світ у книжках. Адже, книга – найкращий подарунок. А коли вона подарована бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то це найцінніший подарунок.



Варто зазначити, що дана акція була проведена в рамках реалізації "Програми національного виховання в закладках освіти Рівненщини на 2020-2025 роки", зокрема проекту "Храм людської душі".

Факт надходження дарів у бібліотеку – показник престижу бібліотеки, її місця в суспільному житті, яскраве свідчення опікування її долею.



Завдяки акції "Подаруй бібліотеці книгу" книжковий фонд публічно-шкільної бібліотеки-філіалу с.Маща поповнився цікавими, сучасними книгами. Від небайдужих людей бібліотека отримала в дар 40 книг для дітей та 25 книг для дорослого читача.




Немає коментарів:

Дописати коментар