понеділок, 3 квітня 2017 р.

Жартуємо разом


                                                                      Анекдоти скрізь і всюди,
В них-цілющий щирий сміх.
                                                                      Хто сміятиметься, люди,
                                                                   Довше житиме за всіх.
А.Карп’юк.

Ви ніколи не замислювались, де знаходиться країна Гарного Настрою, у якій живуть сміх, жарти, гумор, смішинки та посмішки. Світ сміху – це особливий світ. Це світ, у якому навіть ваші зажурені очі раптом починають сміятися. Французький письменник Віктор Гюго якось сказав: «Сміх – це сонце: воно проганяє зиму з людського обличчя».
Наш український народ створив безліч жартівливих пісень, коломийок, каламбурів… У добрий час і в годину лихоліття добрий сміх не залишав наш люд. Українці вміють сміятися, створювати собі настрій, піднімати дух. Бо українська душа споконвіку любила веселість, забуваючи життєві негаразди і прикрощі. А що може бути краще, як зібратися десь докупи, поспівати, пожартувати.  І зробити це можна у бібліотеці .
Тому до Дня сміху у Мащанській публічно-шкільній бібліотеці зібралися постійні і активні користувачі бібліотеки,  шанувальники  гумору і сатири на літературно-гумористичні посиденьки  «Жартуємо разом». До уваги присутніх була оформлена книжкова виставка « Гумористичні твори української літератури».
 Бібліотекар Савчук Софія розповіла про традиційні святкування Дня Сміху.  Активна учасниця художньої творчості Лариса Ворощук  читала гуморески із бездонної скарбниці українських сатириків Остапа Вишні, Павла Глазового, Анатолія Карп’юка, Віктора Зданюка та ще багатьох інших майстрів дотепного слова. Присутні мали змогу переглянути  смішні відео. Захід пройшов дуже весело, тож всі його учасники отримали масу задоволення.





Немає коментарів:

Дописати коментар