вівторок, 4 квітня 2017 р.

У світ дитинства – через книгу.



Дитинство - це чарівна казка, в якій дитина розгортає велику, кольорову з красивими малюнками книжку і відкриває для себе таємничий світ пізнання життя у книгах. Адже книга є безмежним простором дива та пригод, різноманітних емоцій та захоплюючих подій.
  З метою популяризації  книги та читання,  виховання підростаючого покоління засобами книги у  Мащанській публічно-шкільній бібліотеці було проведено Тиждень дитячого читання «У світ дитинства – через книгу». 
  В рамках тижня діяли книжкові виставки «Казка+пригода=читай з насолодою» та «Саквояж цікавих книжок». Протягом Тижня читачі бібліотеки змогли познайомитись з новинками літератури, періодики, взяти участь у різноманітних заходах: літературному  знайомстві  "Мандруємо планетою з журналом і газетою", інтелектуальній  грі  «В гостях у казки» , пізнавально-оглядовій  мандрівці «Книжок країна чарівна у гості нас чекає», дні  нової книги  «В нашім домі новосели – і цікаві, і веселі», книго- кіно-мандрівці "Запрошує країна Мультляндія”,  під час якої діти  познайомилися з  найпопулярнішими  мультфільмами  та книгами,  за сюжетами  яких вони  були створені .  Завершився тиждень дитячого  читання в Міжнародний день дитячої книги  2 квітня. В цей день у бібліотеці відбулася зустріч з місцевою дитячою поетесою Людмилою Миронець. Під час зустрічі Людмила Всеволодівна ділилася спогадами про свій життєвий та творчий шлях, читала власні вірші, відповідала на питання допитливих слухачів.
Проведені заходи мали мету розвинути  інтерес дітей до читання, до бажання слухати, а найголовніше – викликати  бажання стати активними читачами.

 







Немає коментарів:

Дописати коментар