вівторок, 4 квітня 2017 р.

Творча зустріч у бібліотеці.

          В рамках Всеукраїнського Тижня дитячого читання у Мащанській публічно-шкільній бібліотеці  відбулася зустріч-розмова  з місцевою дитячою поетесою  Людмилою Всеволодівною Миронець. Адже бібліотека – це традиційне місце для зібрань людей творчих, інтелігентних, тих, хто вміє  відчувати душею красу слова. То ж дружно на цей святковий захід на запрошення бібліотекаря  завітали учні 4-го класу  місцевої школи. 


    Людмила Миронець – жителька с.Новий Берестовець, довгий час працює головним бухгалтером у Мащанській сільській раді. З великим задоволенням Людмила Всеволодівна спілкувалася з дітьми, відповідала на запитання, розповіла про життєвий і творчий шлях, зачитала власні вірші для молодших читачів. Діти з захопленням слухали поетесу, вірші якої були присвячені різним темам. Дотепні дитячі віршики, любов до рідної землі, побажання бути дружними та чесними – ось чим запам’яталася учням Людмила Миронець. Присутні побажали ,  щоб Людмила Всеволодівна випустила книгу з власними творами.
     


           Головною метою зустрічі було не тільки знайомство дітей з творчістю поетеси, а й залучення їх до читання. Сподіваюсь, що зустріч з Людмилою Миронець  залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання  більше читати. Такі зустрічі запам’ятовуються надовго, наповнюють наші серця гордістю за наш рідний край, за наших талановитих людей, які творять на благо нашого підростаючого покоління.
Нехай повниться Костопільщина  новими талантами, світиться відомими іменами, славиться новими книгами.



Немає коментарів:

Дописати коментар